Kids Enthousiast over MyMovez Pilot!

Reacties Kids

De uitgebreide MyMovez onderzoekspilot is zojuist achter de rug! Cool, gaaf, en leuk zijn veel gehoorde reacties van de kinderen die mee hebben gedaan aan ons grote vooronderzoek. Aankomende februari start het project officieel, maar voor die tijd hebben we het Wearable Lab eens flink getest!

Ons Wearable Lab bestaat uit een polsbandje dat de fysieke activiteiten van kinderen meet en een smartphone met daarop de door ons ontwikkelde MyMovez applicatie om vragen en boodschappen te verspreiden. Het voordeel voor de kinderen is dat het Wearable Lab meedoen aan onderzoek leuker maakt. En dat is gebleken. Via de app konden kinderen direct contact opnemen met het MyMovez onderzoeksteam. Hier links enkele enthousiaste quotes!