Showcase Wearable Lab

Flyer_def_rgb

Met trots presenteerden wij ons Wearable Lab op Health Valley 2016. Want hoe maak én houd je meedoen aan onderzoek voor kinderen en jongeren leuk, daar hebben wij wel ideeën over! Op het Health Valley congres konden geïnteresseerden kennismaken met onze moderne manier van onderzoek doen.

Onze inzichten zijn onder andere voortgekomen uit de focusgroep-sessies die wij voorafgaand aan de ontwikkeling van ons ‘mobiele onderzoekslab’ hebben gehouden met de doelgroep.
Kinderen vinden het leuk om vragen te beantwoorden, maar willen dit graag afwisselen met entertainment. Zo vinden zij het leuk om een spelletje te kunnen spelen, een eigen profiel samen te stellen en te chatten. Deze functionaliteiten hebben wij geïntegreerd in onze onderzoeksapplicatie. Om de onderzoeksbeleving voor kinderen verder te vergoten, wisselen wij onze onderzoeksvragen af met weetjes en mopjes.

De MyMovez-app wordt momenteel gebruikt op scholen die deelnemen aan het onderzoeksproject. Klik hier voor een overzicht van deelnemende scholen.